Компании

Компаниите, които формират Кепитъл Холдинг Груп.

 

Capital City Center

Офис сграда клас А и луксозен хотел.

Capital City Center e луксозен мултифункционален комплекс от ново поколение, съчетаващ функционалност, високи технологии, атрактивност и комфортна среда. Capital City Center предлага една цялостна концепция на офис пространствата, умело съчетана с елитна жилищна среда и търговска зона – решение в духа на бъдещето. Комплексът се състои от две самостоятелни сгради с обща разгъната застроена площ над 21 000 кв.м.

Научете повече
 

Capital Trade Center

Модерна офис сграда клас А.

Capital Trade Center се намира на основния булевард, свързващ Летище Крумово и центъра на града - "Асеновградско шосе". Бизнес комплексът е разположен в югоизточната част на града, която се оформя като новия бизнес район на Пловдив. В близост до Capital Trade Center е много функционална спортна зала Колодрума и обществен паркинг с 200 места. В момента се изгражда второ крило, което ще разшири капацитета на сградата до 15 000 кв.м. РЗП.

Научете повече
 

Роял Хотел & Тауър

Модерен луксозен хотел.

Луксозният хотел Роял Хотел & Тауър е поредният мащабен проект, предприет от Кепитъл Холдинг Груп. Очаквайте повече информация скоро!

 

Хотел Роял Спа

Най-големият спа център в региона на Велинград.

Роял Спа Велинград е най-новият 4 звезден хотел в гр. Велинград. Създаден е с изискан дизайн и разполага със стандартни, луксозни стаи и апартаменти. На разположение на всеки гост е уютен лоби бар, ресторант, пура бар, лятна градина, фризьорски и козметичен салон, магазин, конферентна зала, игрален салон, билярдна зала, детски кът и електронни игри за деца. Хотелът предлага най-големия и модерен Спа център в България, както и фитнес с най-висок клас оборудване. В момента тече изграждането на нов и още по-луксозен хотелски комплекс с 12000 м2 РЗП, който ще разполага с 200 помещения за настаняване (вкл. и луксозни апартаменти) и СПА център с площ 3000 м2.

Научете повече
 

Пулс Фитнес & Спа

Лайфстайл фитнес клубове от най-ново поколение.

Pulse Fitness & Spa Plovdiv е най-новата сграда от Capital Holding Group и е разположена на територията на Capital City Center. Проектирана и разработена със съвременна визия и с обща разгъната площ от 4000 кв.м., в нея оперира най-добрият и модерен фитнес клуб в България – “Pulse”. Модерната сграда е разделена на кардио зона, силова зона и СПА център, а фасадата й се отличава с впечатляващ дизайн.

Научете повече

Роял Индъстри

Производство и рециклиране на машини за цигарената индустрия.

Роял Индъстри предлага последно поколение машини за пълно окомплектоване за лицензирани цигарени цехове; резервни части за тях; както и тяхното рециклиране.
Научете повече

Роялс Тобако Интернешънъл

Дистрибутор на материали за цигарената промишленост.

Роялс Тобако Интернешънъл е представител на най-големите фирми за производство на материали за цигарената промишленост в света – Schweitzer-Mauduit International, Irplast Group (BIMO Bopp Filmdivision), Nuova Cartiera Rossi – за България и други държави. Основни клиенти на дружеството в България са Кингс Тобако Интенешънъл, Булгартабак и Слънце Стара Загора Табак.
Научете повече

Роял Ацетейт Кемикълс

Производител на филтри за цигари.

Очаквайте скоро повече информация за Роял Ацетейт Кемикълс!
Научете повече

Бизнес сграда, пл. Римски Стадион

Очаквайте скоро повече информация за Бизнес сграда, пл. Римски Стадион!

Хотел, ул. Иван Вазов

Хотел, намиращ се в етап на завършване, с 80 стаи и апартаменти, ресторант, фитнес и конферентна зала.

Евромакс Лоджистик

Международен и вътрешен транспорт и rent-a-car на луксозни автомобили.

Бензиностанция, бул. "Източен"

Бензиностанция, дългосрочно отдадена под наем на "Бензиностанции Круиз".

Инж. д-р Веселин Чипев

Изпълнителен директор и председател на съвета на директорите. Почетен консул на Република Молдова в България.