Capital City Center

Офис сграда клас А и луксозен хотел.

Capital City Center e луксозен мултифункционален комплекс от ново поколение, съчетаващ функционалност, високи технологии, атрактивност и комфортна среда. Capital City Center предлага една цялостна концепция на офис пространствата, умело съчетана с елитна жилищна среда и търговска зона – решение в духа на бъдещето. Комплексът се състои от две самостоятелни сгради с обща разгъната застроена площ над 21 000 кв.м.

На партерния етаж на Capital City Center се отдават под наем 13 самостоятелни шоу рума, разположени с лицe към бул. Христо Ботев и ул. Екзарх Йосиф. Магазините са просторни и светли, с квадратури от 70 до 500 кв.м. височина на таваните е до 3,5м, големи витрини, отлична видимост и лесен достъп.

Офис център бизнес „клас А” разположен на шест етажа, предлагащ офис площи проектирани „open space” с възможност за мобилност и преразпределение на работните места и офис пространствата. Всеки един от типовете етажи може да бъде конфигуриран от 40 до 700 кв.м. в зависимост от специфичните и/или корпоративни изисквания на клиента.

Жилищната част се състои от тридесет и пет луксозно обзаведени апартамента, разположени на последните четири етажа от комплекса, предлагаща всички удобства и уюта на дома. Жилищата има възможност да се наемат както на хотелски принцип (аpartment нouse) така и дългосрочно.

  • 13 шоурума на партерния етаж
  • 6 етажа клас А офиси
  • 35 луксозно обзаведени апартамента
  • 90 паркоместа